×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitati korisnika sa ID: 685

Usluge

Usluge (36)

petak, 08 februar 2019 00:00

Internet prezentacija vaše firme

Written by

U Poslovnoj mreži dobijate: internet prezentaciju, mogućnost internet prodaje u online robnoj kuću www.shoppy.rs ili sopstvenu prodavnicu, promociju na Google pretraživaču, Facebook i Instagram društvenim mrežama, konsalting pri dobijanju kredita ili bespovratnih sredstava - biznis plan, profil u klubu menadžera i kompletnu tehničku podršku.

Za 48h od potpisivanja ugovora, moći ćete da date svojim poslovnim partnerima i klijentima link ka vašoj internet prezentaciji u formi poslovnamreza.rs/ime-vaše-firme, koja će izgledati ovako PRIMER INTERNET PREZENTACIJE

Dolaze vremena kada će svakoj radnji ili firmi biti neophodna internet prezentacija. Funkcionalan i atraktivan web sajt, promocija proizvoda i usluga na Google pretraživaču i društvenim mrežama kao što su Facebook, Instagram, Youtube i druge, doprineće razvoju vaše firme i omogućiti da vaši proizvodi i usluge budu dostupni klijentima na teritoriji cele Srbije.

Potrebno je da nam dostavite opis vaše firme, delatnosti, slike firme i proizvoda, cene i kontakt podatke.

Mi ćemo kreirati vašu internet prezentaciju i postaviti vašu firmu u odgovarajuću kategoriju delatnosti. Takođe se brinemo o bezbednosti vašeg sajta i prema potrebi ažuriramo sadržaj.

Dakle, bez dodatnih troškova i bilo kakvih aktivnosti sa vaše strane - internet prezentacija, online prodaja, promocija proizvoda i usluga, biznis plan i još mnogo toga!

 

Osnovni

9000 rsd

godišnje

 • web sajt
 • profil u klubu menadžera
 • pozicioniranje 3. nivo u kategoriji
 • promocija kategorije na google pretrživaču i društvenim mrežama
 • tehnička podrška
 • -
 • -
 • -
 • -
 • -
Premium

24000 rsd

godišnje

 • web sajt
 • profil u klubu menadžera
 • pozicioniranje 1. nivo
 • prodaja proizvoda u robnoj kući www.shoppy.rs
 • katalog proizvoda
 • promocija kategorije na google pretraživaču i društvenim mrežama
 • izrada biznis plana za dobijanje finansijskih sredstava - popust 30%
 • sopstvena online prodavnica
 • tehnička podrška

 

sreda, 06 februar 2019 00:00

Web sajt vaše radnje ili firme

Written by

 

 

Dolaze vremena kada će svakoj radnji ili firmi biti neophodna internet prezentacija. Funkcionalan i atraktivan web sajt, promocija proizvoda i usluga na Google pretraživaču i društvenim mrežama kao što su Facebook, Instagram, Youtube i druge, doprineće razvoju vaše firme i omogućiti da vaši proizvodi i usluge budu dostupni klijentima na teritoriji cele Srbije.

Mi smo firma Business Solution Plus doo Niš. Bavimo se izradom web sajtova i digitalnim marketingom. U našem vlasništvu se nalaze sajtovi www.shoppy.rs, online robna kuća sa preko 10.000 proizvoda renomiranih proizvođača, www.bumerang.rs, internet turistička agencija, i www.poslovnamreza.rs, platforma koja pruža priliku firmama da unaprede svoje poslovanje kroz umrežavanje sa partnerima, promociju proizvoda i usluga, stvaranje novih poslovnih kontakata, a time i novih mogućnosti poslovanja.

Uradili smo preko 100 web sajtova za preduzetnike i pravna lica. Većinu sajtova možete videti na našem sajtu www.poslovnamreza.rs u glavnom meniju - stavka firme. Web sajtovi, koje mi radimo, su vidljivi i prilagođeni različitim ekranima, tako da su optimizovani za računare, tablete, telefone...

 

Ovo je naš sajt www.shoppy.rs - online prodavnica sa više od 10.000 proizvoda

Imate mogućnost da, ukoliko želite, prodajete svoje proizvode na internet tržištu. Mi ćemo se pobrinuti za ulistavanje proizvoda, reklamu, sam proces online prodaje i slanje kurirskom službom na kućnu adresu.

 

 

 

Pozovite nas na 018/553054 ili 064/1148881.

Ivan Mitić

direktor

diplomirani inženjer elektronike

Business Solution Plus doo Niš

 

ŠTA DOBIJATE?

 

NAZIV I OPIS USLUGE NAŠ PAKET TRŽIŠNA CENA
IZRADA STATIČNOG WEB SAJTA SA OGRANIČENIM BROJEM STRANICA 0 24.000
OSNOVNI WEB HOSTING PAKET 0 5.000
ZAKUP DOMENA 0 2.000
ODRŽAVANJE I AŽURIRANJE WEB SAJTA (MIN 2.000 MESEČNO) 0 24.000
OGRANIČENA INTERNET REKLAMA (MIN 2.000 MESEČNO) 0 24.000
WEB PREZENTACIJA U OKVIRU PAKETA POSLOVNE MREŽE 12.000 0
UKUPNI GODIŠNJI TROŠAK 12.000 79.000

 

Za 12.000 dinara godišnje dobijate:

 • web sajt
 • hosting
 • domen
 • mogućnost prodaje svojih proizvoda u okviru naše robne kuće www.shoppy.rs
 • održavanje sajta
 • periodične reklame na društvenim mrežama - promocija kategorije delatnosti

KOLIKO TO REALNO KOŠTA?

 • web sajt - minimalna cena 24.000 dinara jednokratno
 • hosting - 5.000 dinara na godišnjem nivou
 • domen - 2.000 dinara na godišnjem nivou
 • online prodaja - ceo biznis model internet prodaje je zaista veoma skup
 • održavanje sajta (bezbednost, ažurirranje koda, promena sadržaja) - minimalno 2.000 dinara mesečno ili 24.000 dinara na godišnjem nivou
 • ograničena internet reklama - minimalno 2.000 dinara mesečno ili 24.000 dinara na godišnjem nivou

Dakle, jednokratno biste platili izradu web sajta sa veoma ograničenim brojem stranica minimalno 24.000 dinara, a zatim biste imali godišnji trošak oko 54.000 dinara.

Ušteda je očigledna. Kod nas je 12.000 dinara. 

POGLEDAJTE JEDAN PRIMER kliknite ovde

 

Pogledajte kako smo pozicionirani na pretraživaču Google!

 

 

SEO optimizacija je set strategija čiji je cilj da se web sajt bolje pozicionira na pretraživačima. Obuhvata istrazivanje kljucnih reci, Analizu I istrazivanje konkurencije, On I off page Seo optimizaciju , Lokalna SEO optimizacija). To je definitivno jedan od najisplativijih marketinških poteza koji Vam može pomoći da steknete značajnu prednost u odnosu na konkurenciju, dođete do novih klijenata i veće zarade. Zahvaljujući našem naprednom znanju Web marketinga i SEO optimizacije možete očekivati:

 • visoke pozicije sajta na svim popularnim web pretraživačima.
 • Bolje rangiranje ključnih reči i povećanje broja posetilaca sajta.
 • Povećanje kvalitetnijih posetilaca koji su zainteresovani za Vasu ponudu
 • Dugoročne efekte, jer je SEO oblik dugoročnog marketinga

 

Savremena SEO zasniva se na što preciznijem razumevanju namere korisnika Google pretraživača prilikom postavljanja upita za pretragu, a ne na upitima kao ključnim rečima. Danas je najbolja taktika optimizacije sajta za pretragu ona koja je usmerena na definisanje i ispunjavanje ključnih potreba Vaše ciljane grupe (publike) prilikom pretrage. 

 

 

 Web serveri koje koristimo, kao i naša platforma se redovno ažuriraju najnovijim zakrpama i u svakom trenutku imamo ažurne back up-ove, tako da čak i u slučaju potencijalnog napada platforma može biti ponovo operativna u roku od nekoliko minuta.

Koristeći najnovije tehnologije, dizajniramo sajtove koji su kompatibilni sa svim modernim pretraživačima. Prilikom dizajniranja i unapređenja web sajta koristimo usluge svestki priznatih web develporea i dizajnera

Kreiramo sajtove koji su jednostavni za korišćenje krajnjim korisnicima.Veoma nam je bitno da proizvodi budu realno prikazani, sa što više slika, video zapisa i detalja, kao i da sajt bude jednostavan i lak za upotrebu I snalazenje. Možete očekivati da svaki proizvod bude prikazan realnim slikama iz više uglova, propraćen adekvatnim opisom i dokumentacijom. Moguće je dodati i video snimke vezane za proizvod tako da krajnji kupac može realno da sagleda ono sto kupuje.

Nastojimo da web prezentacija bude potpuno funkcionalna, podjednako pregledna i laka za korićenje na svim platformama - na računarima, tabletima i na mobilnim telefonima bez obzira na operativni sistem, web pretraživač i rezoluciju ekrana.

 

Pozovite nas na 018/553054 ili 064/1148881.

Ivan Mitić

direktor

diplomirani inženjer elektronike

Business Solution Plus doo Niš

 

Biznis plan - Fond za razvoj - za početnike u poslovanju

 

Program podsticanja razvoja preduzetništva kroz finansijsku podršku za početnike u poslovanju predstavlja kombinaciju 30 odsto bespovratnih sredstava države i 70 odsto povoljnog kredita Fonda za razvoj, odnosno 40 odsto bespovratnih sredstava države i 60 odsto povoljnog kredita Fonda za razvoj za privredne subjekte koji pripadaju najnerazvijenijim jedinicama lokalne samouprave.

Program je namenjen novoosnovanim preduzetnicima, mikro i malim privrednim društvima koji su registrovani u Agenciji za privredne registre i namenjen je za nabavku opreme, dogradnju, rekonstrukciju, adaptaciju sanaciju ili investiciono održavanje poslovnog ili proizvodnog prostora, kao i za nabavku trajnih obrtnih sredstava (do 20 odsto ukupnog ulaganja). Maksimalni iznos kredita je 6 miliona dinara.

Rok otplate kredita je do 5 godina (sa uključenim grace periodom od 1 godine),  kamatom od 1% ili 2% u zavisnosti od načina obezbeđenja. Detaljnije smernice možete pogledati na sajtu Fonda za Razvoj.

Neophodan dokument pri kompletiranju prijave je Poslovni/biznis plan na propisanom obrascu FZR. Pomoći ćemo vam da bude kompletan i kvalitetan, kako bi lakše došli do željenih sredstava.

Start-Up plan detaljno analizira poslovnu ideju, misiju, viziju, osnovna sredstva, proizvod ili uslugu, slabosti i prednosti, tržište, potencijalnu konkurenciju, finansijsku projekciju, itd. Na osnovu ovakvog plana koji vam pokazuje da li i pod kojim uslovima vaša poslovna ideja može da ostvari profit, donosite važnu odluku o sopstvenom biznisu.

Pozovite telefonom ili pošaljite mejl

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

065 8 111 867

 

 

 

 

 

 

 

 U toku februara očekuje se Javni poziv Nacionalne službe za zapošljavanje (www.nsz.gov.rs) namenjen nezaposlenima. Reč je o dodeli subvencije za samozapošljavanje u 2019. godini u jednokratnom iznosu od 180.000 dinara, odnosno 200.000 dinara u slučaju samozapošljavanja viškova zaposlenih ili 220.000 dinara za nezaposlene osobe sa invaliditetom, radi osnivanja radnje, zadruge ili drugog oblika preduzetništva, kao i osnivanja privrednog društva, ukoliko osnivač zasniva u njemu radni odnos.

Neophodan dokument pri kompletiranju prijave je Biznis plan na propisanom obrascu Nacionalne službe. Pomoći ćemo vam da bude kompletan i kvalitetan, kako bi lakše došli do željene subvencije. Uz biznis plan dobijate gratis Uputstvo koje sadrži detaljan opis koraka i aktivnosti pri osnivanju preduzetničke radnje ili privrednog društva.

Pozovite telefonom ili pošaljite mejl

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

065 8 111 867

 

četvrtak, 29 novembar 2018 00:00

Blog je u izradi

Written by

 

sreda, 28 novembar 2018 00:00

Paket

Written by

Poslovni paket sa promo cenom od 5.999 rsd godišnje obuhvata:

 • Web sajt u okviru kategorije
 • Profil u poslovnoj mreži
 • Komunikaciona platforma
 • Tehnička podrška
 • Prodaja sopstvenih proizvoda u on line prodavnici www.shoppy.rs

U promo periodu omogucen je on-line biznis konsalting uz posebnu pogodnost korišćenja finansijske analize poslovanja preduzeća.

ponedeljak, 26 novembar 2018 00:00

Ključni partneri

Written by

 

Web prodavnica SHOPPY ONLINE na adresi www.shoppy.rs u svom široookom asortimanu proizvoda ima ponudu probranih, kvalitetnih proizvoda renomiranih svetskih kompanija. Cilj je kupcima obezbediti udobnost kupovine iz sopstvenog doma ili sa bilo koje druge lokacije, uz veliki izbor proverenih proizvoda renomiranih kompanija po pristupačnim cenama, uz kvalitetnu podršku i brzu isporuku proizvoda na kućnu adresu.

 

Turistička agencija BUMERANG TRAVEL na adresi www.bumerang.rs u svojoj ponudi ima aranžmane letovanja, zimovanja, spa&welness, evropskih i svetskih destinacija u organizaciji najboljih tour operatera na našem tržištu. Fokus je na najbolji način prezentovati najlepše destinacije za odmor, ponuditi kvalitetne informacije, podršku i pomoć u izboru prave destinacije, uz konkurentne cene i razlicite mogućnosti plaćanja.

Kao partner Evropske mreže preduzetništva (EEN - Enterprise Europe Network) pružamo Vam informacije o direktivama evropskih propisa i preporuka, mogućnostima koje nudi tržište Evropske unije, tržištima drugih zemalja koje su uključene u EEN mrežu, mogućnostima za uspostavljanje poslovne saradnje, programima i fondovima EU namenjenim mikro, malim i srednjim preduzećima, promovisanje vašeg preduzeća i pronalaženje partnera na inostranom tržištu.

 

 

 • Saznajte više

 • EEN

  Evropska mreža preduzetništva je projekat koji je Evropska komisija pokrenula 2008. godine u cilju efikasnog i efektivnog iskorišćavanja potencijala mikro, malih i srednjih preduzeća i to kroz pružanje informacija i podršku preduzećima i preduzetnicima širom Evrope. EEN mrežu čini 101 konzorcijum sa 600 umreženih partnera (univerziteti, privredne komore, agencije, instituti). U periodu 2014-2020 EEN će se sprovoditi u okviru EU programa – Program za konkurentnost malih i srednjih preduzeća.

  Posebno izdvajamo Bazu poslovne saradnje (BCD – Business Cooperation Database)

  • Najveća baza ponude i tražnje poslovnih partnera iz Evrope,
  • Oko 600 članica mreže svakodnevno radi na povezivanju kompanija koje imaju profil u bazi,
  • Kompanije su predstavljene u formi anonimnih profila, te su svi podaci zaštićeni.

  Od velike koristi mogu biti I Međunarodni poslovni susreti kao događaji su zasnovani na konceptu direktnog povezivanja kompanija putem organizacije unapred zakazanih kratkih sastanaka (b2b „business 2 business“), a najčešće organizuju u okviru velikih sajmova i skupova. 

 

ponedeljak, 26 novembar 2018 00:00

O Poslovnoj mreži

Written by

 

Web platforma „Poslovna mreža“ pruža priliku firmama da unaprede svoje poslovanje kroz umrežavanje sa partnerima, promociju proizvoda i usluga, stvaranje novih poslovnih kontakata, a time i novih mogućnosti poslovanja.

Važnost poslovnog umrežavanja još uvek nije dovoljno shvaćena u Srbiji, ali ako pogledamo razvijene poslovne ekonomije videćemo da sva pravna ili fizička lica koja se bave nekim uspešnim poslom, koriste benefite koje pruža globalna internet mreža . One firme koje su shvatile neophodnost ovakvog načina poslovanja ne samo da su proširile svoj biznis, nego su otvorile nove izvore prihoda i tako postale vodeće kompanije na svom polju rada.

Na jednom mestu, na sajtu www.poslovnamreza.rs se nalazi sve ono što trenutno nudi veliki broj pojedinačnih sajtova, a što je poslovna mreža objedinila i dala celoj priči dodatni benefit.

 

POSLOVNI PAKET ZA PRAVNA LICA SA PROMO CENOM OD 5.999 RSD GODIŠNJE OBUHVATA:

 • Web sajt u okviru kategorije
 • Profil u poslovnoj mreži
 • Komunikaciona platforma
 • Tehnička podrška
 • Prodaja sopstvenih proizvoda u on line prodavnici www.shoppy.rs

U promo periodu omogucen je on line biznis konsalting uz posebnu pogodnost korišćenja finansijske analize poslovanja preduzeća.

 

POSLOVNA MREŽA je  jedinstvena platforma poslovnog komuniciranja i omogućava firmama:

 • prezentaciju firme na sopstvenoj web sajt stranici u okviru odgovarajuće kategorije, gde je moguće predstaviti najbitnije elemente poslovanja: delatnost, opis  proizvoda, reference, kontakt podaci i slično
 • prodaja proizvoda preko on line prodavnice kljucnog partnera www.shoppy.rs sto omogućuje firmama da bez ulaganja i održavanja sopstvene on line prodavnice prezentiraju najširem auditorijumu i potencijanim partnerima svoje aktuelne proizvode I da sa ponudom budu korak ispred konkurencije
 • putem aplikacije koja je najsličnija Facebook-u omogućena je brza, efikasna i bezbedna komunikacija sa poslovnim saradnicima
 • sadržina sajta stvara i podstiče forum/blog na kome firme mogu da razmenjuju ideje i stiču nove poslovne kontakte.
 • utiče se na jačanje veza između partnera mreže na lokalnom, regionalnom i međunarodnom nivou, kroz razmenu iskustava i ideja.
 • sajt promoviše društvenu odgovornost i visoke standarda etike u poslovanju.
 • uz sve pogodnosti koje su na raspolaganju, omogućen je i konsalting iz svih oblasti poslovanja

 

Za fizička lica je omogućena obuka za pokretanje sopstvenog biznisa, kao i sledeće funkcionalnosti:

 • brza i efikasna pretraga firmi, proizvoda i usluga na sajtu
 • pregled proizvoda i usluga u online prodavnici www.shoppy.rs i mogućnost kupovine
 • pristup, pregled i kupovina turistickih aranzmana sa najpovoljnijim uslovima preko www.bumerang.rs

 

Misija

Kontinuirano i sa uspehom pomažemo klijentima da izgrađuju i unapređuju svoje komparativne prednosti implementacijom kvalitetnih poslovnih rešenja. Omogućujemo našim klijentima da realizuju svoje strateške ciljeve unificiranjem poslovnih rešenja sa ciljem smanjenja troškova i skraćenja poslovnih ciklusa, uz kvalitetnije upravljanje procesima unutar kompanije.

Ključne vrednosti

 • Integritet
  Uvažavajući pravila i načela etike koje profesija nalaže, naše ciljeve ostvarujemo pošteno, ispravno i odgovorno.
 • Transparentnost
  Transparentnost je temelj svih naših aktivnosti, naše komunikacije, naših ugovora.
 • Poštovanje svakog pojedinca
  Poštujemo mogućnosti i želje za profesionalnim razvojem pojedinca, pojedinačne talente, verovnja i afinitete kod klijenata. Nevezano za poziciju, status i položaj, sve ljude tretiramo sa dužnim poštovanjem Vrednujemo ideje po kvalitetu, ne po njihovom izvoru I pažljivo slušamo svakog pojedinca

Poslovne vrednosti

 • Poslovnu mrezu čine ljudi posvećeni identifikaciji i impementaciji najboljih mogućih poslovnih rešenja najviše vrednosti, zasnovanih na inovativnom pristupu i kvalitetu kadrova uključenih u proces
 • Poslujemo kao nezavisna konsultantska kuća
 • Želimo biti lider na izabranim tržištima u zadovoljstvu klijenata, profesionalnosti i inovativnosti
 • Posvećeni smo stvaranju i unapređenju partnerskih odnosa sa klijentima, u cilju stvaranja dodatnih vrednosti
 • Naš tim sa uspehom sagledava i prepoznaje potrebe klijenata u poslovnom okruženju
 • Posvećeni smo potpunom zadovoljenju potreba klijenata kroz izvrsnost, vrhunski kvalitet i vrednost u svemu što radimo
 • Težimo vrhunskim rezultatima, merenim kroz povraćaj uloženih sredstava, sistematičan, suštinski i profitabilan razvoj i radimo na unapređenju odnosa sa svakim našim klijentom.

 

 

 

 

ponedeljak, 26 novembar 2018 00:00

Pitanja i odgovori

Written by

Šta je Poslovna mreža?

Poslovna mreža je web platforma na adresi www.poslovnamreza.rs namenjena za promociju, povezivanje, prodaju i pružanje naprednih poslovnih usluga svojim članovima.

Koje usluge pruža Poslovna mreža?

Poslovna mreža svojim članovima omogucava:

 • Web sajt u okviru kategorije
 • Profil u poslovnoj mreži
 • Komunikaciona platforma
 • Tehnička podrška
 • Prodaja sopstvenih proizvoda u on line prodavnici shoppy.rs
 • U promo periodu omogucen je on line biznis konsalting uz posebnu pogodnost koriscenja finansijske analize poslovanja preduzeca, ponude izrade web aplikacija, proces internacionalizacije uz EEN partnerstvo I dr.

Kako da postanem član Poslovne mreže?

Nakon potvrde i saglasnosti za pristup otvara se kontakt forma, gde je potrebno da popunite sva obavezna polja. Pritiskom na dugme "Pošalji" završavate proces prijave. Kada dobijemo Vaš zahtev, kontaktiraćemo Vas u najkraćem roku. 

Poslovna mreža je otvoreni sistem namenjen iskljucivo firmama (pravnim licima i preduzetnicima). U Poslovnu mrežu se možete učlaniti popunjavanjem pristupnog formulara na našem sajtu, pozivanjem kontakt telefona, slanjem maila na mail za kontakt ili direktnim kontaktiranjem naših predstavnika prodaje

Koliko traje promo period i šta se dobija besplatno?

Promo period traje mesec dana i potpuno besplatno se dobija deo osnovnog paketa: Web sajt, profil u poslovnoj mreži i tehnička podrška.

Šta se dešava kada istekne promo period od mesec dana?

Nakon isteka promo perioda od mesec dana, ukoliko želite možete da potpišete ugovor i nastavite da koristite sve usluge koje Vam pruža Poslovna mreža. Ako više ne želite da budete član Poslovne mreže, možete nakon promo perioda bez ikakve obaveze raskinuti saradnju.

Šta je on line Shoppy?

On line pordavnica Shoppy se nalazi na domenu www.shoppy.rs i sadrzi različite kategorije proizvoda i usluga. Clanstvom u poslovnoj mreži dobijate mogućnost da prodajete svoje proizvode ili ponudite usluge u okviru portala www.shoppy.rs

Šta je Bumerang?

Turisticka agencija Bumerang se nalazi na domenu www.bumerang.rs i predstavlja online agenciju sa različitim kategorijama turistickih aranzmana. Clanstvom u poslovnoj mreži dobijate mogućnost najpovoljnijih ponuda aranžmana za  letovanja, zimovanja, spa&welness, evropskih i svetskih destinacija u organizaciji najboljih tour operatera na našem tržištu

Koliko košta članstvo u Poslovnoj mreži?

Članstvo u poslovnoj mreži je potpuno besplatno u toku promo perioda od mesec dana.

Po isteku promo perioda klijent može zakljuciti ugovor uz odabir jednog od ponuđenih paketa ili bez ikakvih daljih obaveza prekinuti članstvo.

Ukoliko se opredelite da nastavite članstvo, sklapate ugovor na period od 12 meseci, sa mogućnošću daljeg produženja, a iznos članarine iznosi 5.999 rsd godisnje.

Kako se mogu reklamirati u Poslovnoj mreži?

Reklamiranje u Poslovnoj mreži podrazumeva postavljanje reklama za vašu Firmu, proizvode ili usluge u unapred definisanim pozicijama za reklamu.

U zavisnosti od toga na kojoj se podstranici reklamirate, klik na vašu reklamnu poziciju vodi do vašeg mini sajta / prodavnice/kontakt adrese. Cena zavisi od toga na kojoj stranici i na kojoj poziciji se nalazi vaša reklama. Reklame na prvim stranicama, na višim pozicijama i na većim reklamnim poljima imaju visu cenu, ali i znacajniju posećenost.

Za informacije o cenama za pojedine reklamne pozicije možete poslati upit preko sajta, e-mail na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili pozvati nekog od predstavnika prodaje

Šta je mini web sajt firme i gde mogu pronaći svoj mini web sajt?

Mini web sajt firme je unificirana mini prezentacija firme, sa opisom istorijata, aktivnosti, glavnih proizvoda, usluga, kontakt podacima i galerijom slika.

Mini web sajtovi firmi su grupisani u kategorije u zavisnosti od delatnosti, proizvoda i usluga. Odabirom neke od kategorija otvara se listing firmi u toj kategoriji. Kada kliknete na konkretnu firmu otvara se mini web sajt firme.

Mini web sajtovnima se pristupa preko glavnog menija, stavka Poslovna mreza biznis klub

Šta je mreža za komunikaciju?

Mreža za komunikaciju je specijalizovana mreža nalik socijalnim mrežama gde svaka firma ima svoj profil koji samostalno uređuje.

Mrežu možete koristiti za pronalaženje novih partnera, komunikaciju sa novim i postojećim partnerima, razmenu poruka, fajlova, slika, kataloga, za reklamiranje vaših proizvoda i usluga

U oviru mreže možete kreirati svoje grupe partnera, kreirati događaje, oglašavati akcije, objavljivati liflete, koordinisati aktivnosti sa partnerima, angažovatni nesikorišćene resurse...

Mreži za komunikaciju pristupate preko glavnog menija, stavka Poslovna mreza Komunikaciona platforma.

Koje usluge fizickim licima pruža Poslovna mreža?

Poslovna mreža fizičkim licima pruža usluge:

 • Pretrage firmi po kategorijama u zavinosti od proizvoda, usluga i delatnosti kojima se bave
 • Ograničeni pristup mreži za komunikaciju gde se mogu videti najnovija obaveštenja, katalozi, cenovnici, akcije i promocije firmi
 • Kupovinu proizvoda i usluga u online Prodavnici www.shoppy.rs

Kako fizička lica mogu pristupiti poslovnoj mreži?

Fizička lica mogu pristupiti poslovnoj mreži kao registrovani i kao neregistrovani korisnici. Neregistrovani korisnici imaju pravo pregleda svih sadržaja na Poslovnoj mreži. Registrovani korisnici imaju pored prava pregleda i pravo povoljnije kupovine na sajtovima nasih kljucnih partnera

Proces registracije je jednostavan i svodi se na prikupljanje najosnovnijih podataka ime, prezime, email i telefon

ponedeljak, 26 novembar 2018 00:00

Vizuelni identitet

Written by

Kreiramo sajtove koji su jednostavni za korišćenje krajnjim korisnicima.Veoma nam je bitno da proizvodi budu realno prikazani, sa što više slika, video zapisa i detalja, kao i da sajt bude jednostavan i lak za upotrebu I snalazenje. Možete očekivati da svaki proizvod bude prikazan realnim slikama iz više uglova, propraćen adekvatnim opisom i dokumentacijom. Moguće je dodati i video snimke vezane za proizvod tako da krajnji kupac može realno da sagleda ono sto kupuje.

Nastojimo da web prezentacija bude potpuno funkcionalna, podjednako pregledna i laka za korićenje na svim platformama - na računarima, tabletima i na mobilnim telefonima bez obzira na operativni sistem, web pretraživač i rezoluciju ekrana.

Strana 1 od 3

KONTAKT

  POSLOVNA MREŽA
 

tel: 065-8-111-867

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
 
 

Partneri

Blog