Poštovani članovi Poslovne mreže,

 

 

Svim članovima Poslovne mreže otvoren je Profil u mreži i poslati su korisničko ime i lozinka. Koristeći pomenute parametre možete se prijaviti na početnoj strani ili preko linka u glavnom meniju MREŽA. Kada se prijavite videćete svoj profil u mreži, kao u primeru na slici (kliknite na sliku da je uvećate). Glavni meni vašeg profila u mreži sadrži padajući meni Profil firme, Članovi mreže, Partneri, Grupe partnera, Fotografije, Video, Događaji i Poruke. Suština poslovne mreže je da vam omogući da predstavite svoju firmu, proizvode ili usluge drugim firmama u mreži, brzo i sigurno komunicirate, ponudite svoje proizvode ili usluge i nabavite sve što vam je potrebno od vaših poslovnih partnera u mreži. Da biste realizovali ove aktivnosti potrebno je uraditi sledeća podešavanja:

 

 

Avatar je mala ikonica u donjem desnom uglu profila i ista predstavlja logo Vaše firme. Kada kliknete na znak u gornjem desnom uglu pozadine, neposredno ispod glavnog menija profila, pojaviće se padajući meni. Kliknite na Promenite Avatar, izaberite vaš logo ili neku drugu sliku (logo ili sliku imate već pripremljene u nekom folderu u vašem računaru) i potvrdite unos. Vodite računa o rezoluciji logoa ili slike, kako bi dobro izgledao vaš avatar. Ako imate poteškoće sa sređivanjem slike, pošaljite poruku administratoru kroz mrežu i mi ćemo vam pomoći. Ovu sliku možete uvećati, ako kliknete na istu.

Slika pozadine je slika koja na najbolji način predstavlja Vašu firmu - digitalni izlog Vaše firme. Ova slika je prva i osnovna slika koju vide Vaši poslovni partneri i članovi mreže kada pretražuju Poslovnu mrežu i bitno je da za sliku pozadine izaberujete lepo dizajniranu sliku.

U istom padajućem meniju se nalazi opcija Uredite sliku, što se odnosi na sliku pozadine. Isti je postupak kao u slučaju postavljanja avatara. Kliknite na Uredi sliku i pojaviće se prozor prikazan na slici desno. Izaberite sliku iiz foldera i kliknite na otpremi sliku. Na ovaj način ste postavili logo ili sliku (manju u levom uglu) i sliku pozadine. U padajućem meniju postoji opcija Pozicionirajte pozadinu. Kada kliknete na ovu opciju možete da pomerate sliku pozadine i nađete najbolju poziciju. Slike sa desne strane možete videti u većem formatu, ako kliknete na sliku.

U okviru padajućeg menija Profil firme postoji opcija Uredi profil. Kada izaberete ovu opciju otvoriće se forma za unos informacija o vašoj firmi. Obavezna polja su označena zvezdicom, a opciona nisu. Prezentaciju vaše firme unosite u delu o firmi. Druga slika sa leve strane, koju možete videti u većem formatu ako kiknete na istu, prikazuje nalog, deo gde možete da unesete podatke i promenite lozinku. Zbog bezbednosti vašeg profila, preporuka je da promenite inicijalno dodeljenu lozinku. Potrebno je da u polje lozinka i potvrdite lozinku unesete novi niz koji se sastoji od slova, brojeva i specijalnih znaka i kliknete na Sačuvaj promene.

 

 

 

Fotografije firme, proizvoda ili procesa pružanja usluga možete uneti na profil vrlo jednostavnim postupkom. Potrebno je da u glavnom meniju izaberete opciju Fotografije, zatim moje slike i otpremite slike. Pojaviće se prozor za izbor fotografija koje se nalaze u nekom vašem folderu. Kada izaberete fotografije automatski će biti prebačene na vaš profil. Isti je postupak ukoliko želite da dodate video prezentaciju.

 

Ovo je prvo uputstvo i obuhvata samo početna podešavanja. U sledećem članku će biti objašnjena napredna podešavanja i napredne mogućnosti koje vam pruža profil u Poslovnoj mreži.

 

ŽELIMO VAM USPEŠNU PREZENTACIJU I INTERESANTNU KOMUNIKACIJU U VAŠOJ POSLOVNOJ MREŽI

 

KONTAKT

  POSLOVNA MREŽA
 

IVAN MITIĆ

DIREKTOR

Tel: 064-114-8881

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
 
 

Poslovna mreža