Shoppy Online - Uživajte u on-line kupovini

 

Šta je Shoppy Online?

 

Shoppy Online je moderna online prodavnica u našem vlasništvu kreirana sa ciljem da krajnjim kupcima ponudimo kvalitetne proizvode proverenih dobavljačam po pristupačnim cenama.

 

Uspešno poslujemo na internet tržištu već 7 godina sa tendencijom stalnog rasta i zauzimanja vodećih pozicija na ovom tržištu.

 

Sigurni smo da na našem sajtu možete pronaći interesantne proizvode za Vašu firmu i Vaš dom.

 

Ukoliko mislite da i za Vaše proizvode ima mesta na našem sajtu možete nas kontaktirati, uvek smo zainteresovani za širenje asortimana i uspostavljanje poslovne saradnje.

 

 

 

 

 

 

 

 

Visoko pozicioniranje na internetu

 

Zahvaljujući našem naprednom znanju Web marketinga i SEO optimizacije Shoppy Online zauzima visoke pozicije na svim popularnim web pretraživačima.

 

Veoma nam je stalo da budemo prisutni na internet tržištu i shodno tome puno ulažemo kako bismo zadržali vodeće pozicije kako u plaćenoj tako i u organskoj pretrazi.

 

Svakodnevno nas poseti nekoliko hiljada potencijalnih kupaca, koji pogledaju preko 10.000 stranica na našem sajtu.

 

Ukoliko želite da Vaši proizvodi ili Vaša firma budu vidljivi i našim kupcima sigurni smo da možemo pronaći neki model saradnje koji ispunjava i Vaša i naša očekivanja.

 

 

Napredne tehnologije i vrhunski dizajn

 

Želimo da imamo vrhunski sajt sa apsekta korišćenja najnaprednijih i najbezbednijih web tehnologija, sa aspekta web dizajna i sa aspejta lakoće korišćenja.

 

Naši web serveri i naša platforma se redovno ažuriraju najnovijim zakrpama i u svakom trenutku imamo ažurne bekapove, tako da čak i u slučaju potencijalnog napada platforma može biti ponovo operativna u roku od nekoliko minuta.

 

Prikikom dizajniranja i unapređenja web sajta koristimo usluge svestki priznatih web develporea i dizajnera i ponosni smo na to što imamo jednu od najpreglednijih i najlepše dizajniranih web prodavnica.

 

 

 

 

 

Prezentacija proizvida i lakoća korišćenja

 

Veoma nam je bitno da proizvodi budu realno prikazani, sa što više slika, video zapisa i detalja, kao i da naša platforma bude jednostavna i laka za kranjeg korisnika.

 

Svaki proizvod je prikazan realnim slikama uslikanim iz više uglova, propraćen adekvatnim opisom i dokumentacijom, a moguće je dodati i video snimke vezane za proizvod tako da krajnji kupac može realno sagledati proizvod koji kupuje.

 

Posebno nam je bitno to da naša platforma bude prilično jednostavna za kranjeg korisnika bez obzira na utrast i predznanje u domenu novih tehnologija. Našu platformu podjednako lako koriste i tinejdžeri i odrasli i najstariji.

 

 

 

Prikaz na svim platformama, kvalitetna podrška kupcima

 

Naša web prezentacija je potpuno funkcionalna, podjednako pregledna i laka za korićenje na svim platformama - na računarima, tabletima i na mobilnim telefonima bez obzira na operativni sistem, web pretraživač i rezoluciju ekrana.

 

Razumemo da i pored preglednosti i lakoće korišćenja kupci žele da imaju i direktan kontakt i podršku od strane prodavaca.

 

Upravo zbog toga kupci nas uvek mogu kontaktirati za bilo koju nejasnoću, dodatne informacije ili eventualne probleme.

 

Pored direktnog telefonskog poziva mogu nas kontaktirati i preko našeg viber naloga kao i preko posebne email adrese namenjene za podršku kupcima.

 

 

Posetite nas

 

www.shoppy.rs

 

 

 

 

KONTAKT

  POSLOVNA MREŽA
 

IVAN MITIĆ

DIREKTOR

Tel: 064-114-8881

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
 
 

Poslovna mreža