Mi smo inovativni

Mi ne želimo da pratimo nove tehnologije. Mi želimo da budemo korak ispred drugih. Želimo da kreiramo trendove koji će drugi pratiti!


Mi ispunjavamo zadate ciljeve

Neke ciljeve je zaista teško postići. U tu svrhu smo angažovali najkompetentnije ljude i uspostavljamo saradnju sa kompanijama liderima u svojim oblastima.


Mi cenimo naše partnere

Jaki smo onoliko koliko su jaki oni sa kojima radimo! Upravo zbog toga nam je Vaše zadovoljstvo na prvom mestu i sve naše snage su usmerene ka tome.

Usluge koje pružamo

Poslovni konsalting

Poslovni plan omogućava da se gleda unapred, da se odrede neophodni resursi, da se postavi fokus na ključne poslovne pozicije...U poslovnom svetu preovladava mišljenje da je poslovni plan potreban samo ako se počinje novi posao ili ukoliko se aplicira za kredit kod neke finansijske institucije. Ustvari, poslovni plan je vitalan za kompaniju u svakom trenutku poslovanja, jer svaka poslovna aktivnost mora da bude planirana. Da bi firma ostvarila rast, mora da se fokusira na pravilno izabranu ciljnu grupu klijenata, proizvod ili uslugu za kojim postoji tražnja, da pronađe način da bude bolja od konkurencije, da prevaziđe slabosti i istakne svoje prednosti. Sve navedeno čini strategiju vođenja posla kao ključni element.

Pravni konsalting

Ulazak na novo tržište zahteva od preduzeća poznavanje odgovarajućih pravnih regulativa dotičnog tržišta.

Našim klijentima nudimo kompletan pravni konsalting iz oblasti privrednog prava, koji uključuje: • Osnivanje i registraciju privrednog društva • Sprovođenje statusnih promena i izrada ili promena statusne dokumentacije • Sačinjavanje ugovora • Analiza pravne osnove za razvoj biznisa • Savetovanje u toku podnošenja izveštaja svim nadležnim organima u skladu sa zakonom

Web marketing

Uz najnovije tendencije u izradi želimo da zajednickim snagama dizajniramo web sajt kome će se Vaši klijenti diviti.

U tom smislu Vam pomazemo oko:

• Zakupa servera i domena

• Prezentacije najnovijih dostignuća u izradi web sajtova

• Dizajniranja web sajta u skladu sa Vašim željama i potrebama

• Administriranja i održavanja sajta

 
 
 
 

Projektni konsalting

Oslanjajući se na višegodišnje iskustvo u praćenju projekata, upravljanju projektima i primeni savremenih metoda i tehnika, naš stručni tim Vam pruža podršku u profesionalnom upravljanju projektima i unapređenju organizacionog projektnog menadžmenta.

Internacionalizacija

Kao iskusni stručnjaci na međunarodnim tržištima, možemo Vam dati savete i bitne smernice o internacionalizaciji vašeg poslovanja, od početnih koraka za uspostavjlanje načelne strategije, do specifičnog načina poslovanja na pojedinalnim tržištima, kroz pregovore, adminstrativne formalnosti, zapošljavanje i dr.

IT konsalting

Naša kompanija razume dinamičnost savremenih IT tehnologija, kao i to koliko je bitno da iste budu implemenitirane u poslovni sistem kompanija.

 

KONTAKT

BUSINESS SOLUTION PLUS DOO NIŠ
 
MARIJANA BADELA 3, NIŠ
 
018-553-054
 
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
 
 

Događaji

Blog