Svi odgovori na jednom mestu!

Pretražite našu listu najčešćih pitanja i odgovora.

 

 • Šta je Poslovna mreža?

  Poslovna mreža je web platforma na adresi www.poslovnamreza.rs u vlasništvu firme BSP Consult DOO namenjena za promociju, povezivanje, prodaju i pružanje naprednih poslovnih usluga svojim članovima.

 • Koje usluge pruža Poslovna mreža?

  Poslovna mreža svojim članovima pruža usluge:

  • Promocije kroz mini web sajtove i sistem reklama na sajtu Poslovne mreže
  • Povezivanja kroz specijalizovanu mrežu za komunikaciju
  • Prodaje kroz online Tržni centar, outlet i rezervacioni sistem
  • Napredne poslovne usluge (web aplikacije, poslovni consulting, EEN…)
 • Kako postati član Poslovne mreže?

  Poslovna mreža je otvoreni sistem namenjen iskljuživo firmama (pravnim licima i preduzetnicima). U Poslovnu mrežu se možete učlaniti popunjavanjem pristupnog formulara na našem sajtu, pozivanjem kontakt telefona, slanjem maila na mail za kontakt ili direktnim kontaktiranjem naših predstavnika prodaje

 • Koliko košta članstvo u Poslovnoj mreži?

  Članstvo u poslovnoj mreži je potpuno besplatno u toku promo perioda od mesec dana. U toku promo perioda član Poslovne mreže dobija usluge koje su dostupne u okviru osnovnog paketa.

  Po isteku promo perioda klijent može zakljućiti ugovor uz odabir jednog od ponuđenih paketa ili bez ikakvih daljih obaveza prekinuti članstvo.

  Ukoliko se opredelite da nastavite članstvo, sklapate ugovor na period od 12 meseci, sa mogućnošću daljeg produženja, a iznos članarine zavisi od toga koji ste paket odabrali od ponuđenih paketa.

  Detaljan opis paketa i cenu možete pronaći na našoj stranici Poslovni paketi

 • Kako se mogu reklamirati u Poslovnoj mreži?

  Reklamiranje u Poslovnoj mreži podrazumeva postavljanje reklama za vašu Firmu, proizvode ili usluge u unapred definisanim pozicijama za reklamu.

  U zavisnosti od toga na kojoj se podstranici reklamirate, klik na vašu reklamnu poziciju vodi do vašeg mini sajta / prodavnice / outleta / mesta u rezervacionom sistemu. Cena reklamiranja zavisi od toga na kojoj stranici i na kojoj poziciji se nalazi vaša reklama. Reklame na prvim stranicama, na višim pozicijama i na većim reklamnim poljima imaju veću senu, ali zato imaju značajno veću posećenost.

  Za informacije o cenama za pojedine reklamne pozicije možete poslati upit preko sajta, e-mail na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili pozvati nekog od naših predstavnika prodaje

 • Šta je mini web sajt firme i gde mogu pronaći svoj mini web sajt?

  Mini web sajt firme je unificirana mini prezentacija firme, sa opisom istorijata, aktivnosti, glavnih proizvoda, usluga, kontakt podacima i galerijom slika.

  Mini web sajtovi firmi su grupisani u kategorije u zavisnosti od delatnosti, proizvoda i usluga. Odabirom neke od kategorija otvara se listing firmi u toj kategoriji. Firme su u okviru kategorije poredjane u zavisnosti od odabranog paketa. Firme koje su se pretplatile na skuplje pakete imaju bolje pozicije u listingu firmi. Kada kliknete na konkretnu firmu otvara se mini web sajt firme.

  Mini web sajtovnima se pristupa preko glavnog menija, stavka Firme.

 • Šta je mreža za komunikaciju?

  Mreža za komunikaciju je specijalizovana mreža nalik socijalnim mrežama gde svaka firma ima svoj profil koji samostalno uređuje.

  Mrežu možete koristiti za pronalaženje novih partnera, komunikaciju sa novim i postojećim partnerima, razmenu poruka, fajlova, slika, kataloga, za reklamiranje vaših proizvoda i usluga

  U oviru mreže možete kreirati svoje grupe partnera, kreirati događaje, oglašavati akcije, objavljivati liflete, koordinisati aktivnosti sa partnerima, angažovatni nesikorišćene resurse...

  Mreži za komunikaciju pristupate preko glavnog menija, stavka Mreža.

 • Šta je online Tržni centar i Outlet

  Online Tržni centar i Outlet su internet šoping centri u kojima članovi poslovne mreže imaju svoje prodavnice i u kojima reklamiraju i prodaju svoje proizvode i usluge.

  Razlika izmedju Tržnog centra i Outleta je u tome koji proizvodi ili usluge u njima izloženi. U outletu treba izložiti proizvode i usluge koji su na ekstra popustima i sniženjima (zalihe na rasprodaji, totalne rasprodaje,proizvodi koji se tek pojavljuju na tržištu i nastupa se sa ekstra cenama, proizvode na sezonskim sniženjima...)

  Tržnom centru i Outletu se prisupa preko glavnog menija, stavka Tržni centar / Outlet

 • Šta je Rezervacioni sistem

  Rezervacioni sistem se koristi za rezervisanje proizvoda ili usluga koji se vremenski iznajmljuju - sobe, apartmani, hoteli, prevozna sredstva ili usluge kao što su saloni lepote, frizeri, zubari, lekari...

  Kao član Poslovne mreže na svom nalogu možete otvoriti svoj sistem za rezervaciju u okviru zadatih kategorija i na njemu oglašavati svoje proizvode ili usluge. Prilikom svake rezervacije dobićete mail obaveštenja da na sajtu trebate da potvrdite ili otkažete rezervaciju. Sve rezervacije koje su na čekanju ili su odobrene menjaju boju polja na kalendaru za rezervaciju.

  Rezervacionom sistemu se pristupa preko glavnog menija, stavka Rezervacije.

Imate još pitanja?

Ukoliko imate dodatnih pitanja iskoristite našu kontakt stranicu. U kratkom roku dobićete odgovor na svako Vaše pitanje, a ukoliko odgovor na Vaše pitanje može pomoći drugima uvrstićemo ga u našu listu pitanja i odgovora.

Kontakt

 

KONTAKT

BUSINESS SOLUTION PLUS DOO NIŠ
 
MARIJANA BADELA 3, NIŠ
 
018-553-054
 
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
 
 

Događaji

Blog