Web dizajn - napredne tehnologije i vrhunski dizajn

 

 

Pretvorite vaše ideje u stvarnost. Tu smo da zajednički izradimo funkcionalan i atraktivan dizajn web sajta i poboljšavamo vaše digitalno poslovanje.

Pružamo usluge:

  • izrada sajta
  • registracija domena
  • web hosting
  • održavanje sajta
  • internet marketing

Fokusiramo se na svaki detalj, kako bi predstavili u pravom svetlu šta je kljucno u vasem poslovanju. Uz primenu najnovijih trendova dostavljamo Vam najbolja rešenja I postajemo Vas dugorocan I stabilan partner.

 

 

SEO optimizacija je set strategija čiji je cilj da se web sajt bolje pozicionira na pretraživačima. Obuhvata istrazivanje kljucnih reci, Analizu I istrazivanje konkurencije, On I off page Seo optimizaciju , Lokalna SEO optimizacija). To je definitivno jedan od najisplativijih marketinških poteza koji Vam može pomoći da steknete značajnu prednost u odnosu na konkurenciju, dođete do novih klijenata i veće zarade. Zahvaljujući našem naprednom znanju Web marketinga i SEO optimizacije možete očekivati:

  • visoke pozicije sajta na svim popularnim web pretraživačima.
  • Bolje rangiranje ključnih reči i povećanje broja posetilaca sajta.
  • Povećanje kvalitetnijih posetilaca koji su zainteresovani za Vasu ponudu
  • Dugoročne efekte, jer je SEO oblik dugoročnog marketinga

 

Savremena SEO zasniva se na što preciznijem razumevanju namere korisnika Google pretraživača prilikom postavljanja upita za pretragu, a ne na upitima kao ključnim rečima. Danas je najbolja taktika optimizacije sajta za pretragu ona koja je usmerena na definisanje i ispunjavanje ključnih potreba Vaše ciljane grupe (publike) prilikom pretrage. 

 

 

 

 

 

 

Web serveri koje koristimo, kao i naša platforma se redovno ažuriraju najnovijim zakrpama i u svakom trenutku imamo ažurne back up-ove, tako da čak i u slučaju potencijalnog napada platforma može biti ponovo operativna u roku od nekoliko minuta.

Koristeći najnovije tehnologije, dizajniramo sajtove koji su kompatibilni sa svim modernim pretraživačima. Prilikom dizajniranja i unapređenja web sajta koristimo usluge svestki priznatih web develporea i dizajnera

Kreiramo sajtove koji su jednostavni za korišćenje krajnjim korisnicima.Veoma nam je bitno da proizvodi budu realno prikazani, sa što više slika, video zapisa i detalja, kao i da sajt bude jednostavan i lak za upotrebu I snalazenje. Možete očekivati da svaki proizvod bude prikazan realnim slikama iz više uglova, propraćen adekvatnim opisom i dokumentacijom. Moguće je dodati i video snimke vezane za proizvod tako da krajnji kupac može realno da sagleda ono sto kupuje.

Nastojimo da web prezentacija bude potpuno funkcionalna, podjednako pregledna i laka za korićenje na svim platformama - na računarima, tabletima i na mobilnim telefonima bez obzira na operativni sistem, web pretraživač i rezoluciju ekrana.

KONTAKT

  POSLOVNA MREŽA
 

IVAN MITIĆ

DIREKTOR

Tel: 064-114-8881

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
 
 

Poslovna mreža