Finansijski plan

 

Između novca na računu firme i ostvarenog  profita postoji drastična razlika. Mnoge firme koje su ostvarile veliki profit, bankrotirale su u kratkom periodu zbog nedostatka novca na računu.

Finansijski plan, kao nezavistan ili deo biznis plana, detaljno analizira sve bilansne pozicije, vrednost postojećih ili neophodnih osnovnih sredstava, obrtnu imovinu, kapital, dugoročne i kratkoročne obaveze, poslovne prihode i rashode…

Tok gotovine, ili cash flow, kao ključni element finansijske analize, pokazuje koliko će novca biti na računu firme u odgovarajućem periodu poslovanja.

Na osnovu finansijskog plana, koji kreiramo za Vas, imaćete realnu sliku o tokovima gotovine u vašoj firmi. Najvažnije je što ćete biti u mogućnosti da predvidite potencijalne probleme i promene na tržištu i njihov direktan uticaj na stanje vašeg računa. Dolazak konkurencije, uslovljeno smanjenje cena, pad tržišnog učešća, pad prihoda, nenaplaćena potraživanja i dr., može u kratkom periodu da dovede do bankrota firme, ukoliko ne postoji adekvatna poslovna strategija u takvim situacijama.

Obezbedite nova finansijska sredstva - nakon analize Vašeg poslovanja, kreiramo  finansijski plan, predlažemo optimalna rešenja i potencijalne izvore finansiranja u skladu sa Vašim potrebama.

 

Novim finansijskim  plasmanom zamenite trenutna kreditna zaduženja i unapredite poslovanje - analiziramo vaše kreditne obaveze i predlažemo, u skladu sa kreditnim rejtingom Vaše firme, najbolje rešenje kroz povoljnije kreditne plasmane dostupne na tržištu finansijskih usluga

 

Kontaktirajte nas putem mejla Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. .

KONTAKT

  POSLOVNA MREŽA
 

IVAN MITIĆ

DIREKTOR

Tel: 064-114-8881

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
 
 

Poslovna mreža