Ključni partneri

 

Web prodavnica SHOPPY ONLINE na adresi www.shoppy.rs u svom široookom asortimanu proizvoda ima ponudu probranih, kvalitetnih proizvoda renomiranih svetskih kompanija. Cilj je kupcima obezbediti udobnost kupovine iz sopstvenog doma ili sa bilo koje druge lokacije, uz veliki izbor proverenih proizvoda renomiranih kompanija po pristupačnim cenama, uz kvalitetnu podršku i brzu isporuku proizvoda na kućnu adresu.

 

Turistička agencija BUMERANG TRAVEL na adresi www.bumerang.rs u svojoj ponudi ima aranžmane letovanja, zimovanja, spa&welness, evropskih i svetskih destinacija u organizaciji najboljih tour operatera na našem tržištu. Fokus je na najbolji način prezentovati najlepše destinacije za odmor, ponuditi kvalitetne informacije, podršku i pomoć u izboru prave destinacije, uz konkurentne cene i razlicite mogućnosti plaćanja.

Kao partner Evropske mreže preduzetništva (EEN - Enterprise Europe Network) pružamo Vam informacije o direktivama evropskih propisa i preporuka, mogućnostima koje nudi tržište Evropske unije, tržištima drugih zemalja koje su uključene u EEN mrežu, mogućnostima za uspostavljanje poslovne saradnje, programima i fondovima EU namenjenim mikro, malim i srednjim preduzećima, promovisanje vašeg preduzeća i pronalaženje partnera na inostranom tržištu.

 

 

 • Saznajte više

 • EEN

  Evropska mreža preduzetništva je projekat koji je Evropska komisija pokrenula 2008. godine u cilju efikasnog i efektivnog iskorišćavanja potencijala mikro, malih i srednjih preduzeća i to kroz pružanje informacija i podršku preduzećima i preduzetnicima širom Evrope. EEN mrežu čini 101 konzorcijum sa 600 umreženih partnera (univerziteti, privredne komore, agencije, instituti). U periodu 2014-2020 EEN će se sprovoditi u okviru EU programa – Program za konkurentnost malih i srednjih preduzeća.

  Posebno izdvajamo Bazu poslovne saradnje (BCD – Business Cooperation Database)

  • Najveća baza ponude i tražnje poslovnih partnera iz Evrope,
  • Oko 600 članica mreže svakodnevno radi na povezivanju kompanija koje imaju profil u bazi,
  • Kompanije su predstavljene u formi anonimnih profila, te su svi podaci zaštićeni.

  Od velike koristi mogu biti I Međunarodni poslovni susreti kao događaji su zasnovani na konceptu direktnog povezivanja kompanija putem organizacije unapred zakazanih kratkih sastanaka (b2b „business 2 business“), a najčešće organizuju u okviru velikih sajmova i skupova. 

 

KONTAKT

  POSLOVNA MREŽA
 

tel: 065-8-111-867

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
 
 

Partneri

Blog